Kapų plėšikė Lara Kroft: Gyvybės lopšys | Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, 2003

   
     

Jeigu matėte Angeline Jolie romantiškai besivartančią lovoje su Antionio Banderas „Pirmojoje nuodėmėje“ ar matėte kitą filmą su šia aktore, bet ne „Kapų plėšikę“, galite vertinti, kad tikrosios Angelinos nematėte. Tikroji A. Jolie – tai į aptemptus elastingus drabužius įvilkta ir dviem galingais pistoletais pasidabinusi Lara Kroft.

Filmo kūrėjai, kurdami antrąją „Kapų plėšikės Laros Kroft“ kažko naujo negalvojo. Bet kam to ir reikia – sukūrus vieną originalų ir pasisekusį filmą, galima lengvai susukti ir antrąją juostą bei užsidirbti daugiau pinigų. Lara Kroft lygiai taip pat bėga, lygiai taip šaudo, lygiai taip pat kovoja už pasaulį. Ji naudoja Džeimso Bondo vertas naujausias technologijas, sudvasintas graikų mitologija ir šaudo įspūdingais ginklais, kurių turbūt pavydi pats Terminatorius. Bet vis dėl to, Larai Kroft vis dar lengviausia valdyti seną gerą lazdą, kuria įveiktų bet ką.

Antrajame „Kapų plėšikės“ epopėjos filme įtemptas veiksmas vyksta nominaliai trumpesnį laiką negu pirmajame. Laros Kroft komanda gilinasi į graikų istoriją, nagrinėja Aleksandro Makedoniečio žygius, pati herojė Lara Kroft greitakalbe žiūrovui paberia visą jos kovų tikslą, bet jis jau toks nesvarbus, kad galų gale filmo pabaigoje visiškai pamirštama, kuriam galui buvo ieškoma tos Pandoros skrynios.

Apibendrinant – filmą „Kapų plėšikė Lara Kroft: Gyvybės lopšys“ verta pažiūrėti vien dėl Angelinos Jolie. Jos talentas ir sugebėjimai jau šiandien verčia žodžius Angelina ir Jolie laikyti sinonimais žodžiams Lara Kroft. Daugiau šiame filme nieko protingo ar įspūdingo nėra …

Plačiau apie filmą – Kapų plėšikė Lara Kroft: Gyvybės lopšys | Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, 2003

Autorius: Simonas Bartkus, paskelbta interneto svetainėje www.vaikinai.lt


Galite sekti šio įrašo komentarus per RSS.

Nėra komentarų

Leave a reply