Kelias į internetą 2

   
     

Negaliu su Jumis nepasidalinti žavesiu, kurį man toliau suteikia bendravimas su TEO LT konsultantėmis.

Čia galite susipažinti su ankstesne istorijos dalimi. TEO LT konsultantų primokytas, jog jeigu niekas su manim dvi savaites nesusisieks, užpildyčiau paraišką įrengti TEO LT paslaugas internetu dar kartą, vakar taip ir padariau.

Šiandien iš TEO LT sulaukiau keturių (!) skambučių. Skambino keturi skirtingi žmonės.

1 skambutis: Šiuo metu įrengti šviesolaidį internetą galimybės jūsų namuose nėra. Paskutinį kartą galimybes analizavome sausio 4 dieną, dėl to nėra būtinybės šiandien tikrinti dar kartą. Susisieksime su Jumis už dviejų savaičių.

2 skambutis: Šiuo metu įrengti jokių TEO LT paslaugų jūsų name galimybės nėra.

3 skambutis:  Šiuo metu įrengti jokių TEO LT paslaugų jūsų name galimybės nėra.

4 skambutis: Šiuo metu įrengti šviesolaidį internetą jūsų namuose galimybės nėra. Bet yra galimybė įrengti DSL technologija pagrįstą interneto ryšį. Sakote, tiktų, kol nėra šviesolaidžio? Gerai, mes dar karta patikrinsime galimybes ir perskambinsime Jums sutarti, kada įrengsime DSL internetą.

Tai dabar laukiu, kol perskambins. Papildysiu.

Jau pradedu galvoti, jog protingesnė šioj vietoje yra „Vinita” nuolat spam’inanti pašto dėžutes ir kabinanti skelbimus name su pasiūlymais įsirengti jų paslaugas. Paskambinus nurodytais numeriais vyriškis praneša, jog „registruoja visus į eilę ir 2008 m. antroje pusėje bus galimybė įrengt paslaugas”.

Beje, tarpušvenčiu garaže atsirado didžiulė TEO lipdukais apklijuota telekomunikacinių jungčių dėžė, o iš jos laidai keliauja į viršų per visus aukštus. Antroji skambinusioji tarp kitko paminėjo, jog įrengimo darbai vyksta lėtai, nes „įšalusi žemė yra”. Matyt, aš didžiąją žiemą pramiegojau, o nuo dėžės garaže iki buto labai daug kasti reikia.


Galite sekti šio įrašo komentarus per RSS.

6 komentarai

  1. […]  Juozas testavo kompiuteriais prekiaujančių firmų konsultantus…, o Simonas aprašo savo bendravimo patirtį su TEO konsultantėmis… […]

  2. fogenous - 2008 01 11, 19:51

    Siuliausi pagelbet ansktesniam straipsny su sita problema, bet matyt lengviau yra reikst pretenzijas Teo darbuotojam :) Nu sekmes tada.

  3. Blogorama #306 : nežinau.lt - 2008 01 11, 20:34

    […] naršyklę, pasinaudokite Karolio patarimu ją susigrąžinti. Man taip irgi buvo nutikę. • Istorijos apie Teo internetą vėl ima sukti ratus… Beje, man panašiai buvo su šviesolaidžiu – kiek skambinau, nieko, išskyrus pažadus, negavau. […]

  4. Marius - 2008 01 12, 00:55

    Jokiu budu nerekomenduoju pakibt ant ju meskeres isirengineti dsl kol nera sviesolaidis. JOKIU budu nepasirasykit sitai apgavystei. nes tada sviesolaidis jei ir atkeliaus, tai tikrai, labai letai ;)

  5. simonas - 2008 01 12, 09:35

    fogenous: praeitą sykį rašiau tamstai laišką, bet arba palikai neteisingą el. pašto adresą arba aš ne taip jį perskaičiau ir laiškas nenukeliavo :)

  6. fogenous - 2008 01 14, 05:57

    Simonai, i thegeeky@gmail.com rasyk :)

Leave a reply