Lietuvos prezidentė ir „Twitter”

   
     

Atrodo, jog išrinktosios Lietuvos respublikos prezidentės naudojimosi „Twitter” mitas bliūkšta. Pasigirdo žinia, jog Dalios Grybauskaitės štabas paneigė, jog „twitter” rašantis personažas DGrybauskaite nėra išrinktosios prezidentės „balsas”. Štabo atstovai ketina kreiptis į „twitter” dėl „apgaulingo” puslapio panaikinino.

Ech, gaila. Galėjom turėti internete „čiulbantį” valstybės vadovą. Ir nors twitternautai kritikuotų Baracko Obamos kopijavimu, tačiau Lietuvai tai būtų puiki reklama ir žingsnis modernaus įvaizdžio link.

Jeigu jau kažkas ėmėsi kurti netikrą Dalios Grybauskaitės „Twitter’į”, tai žinote, koks būtų tobulas jos komunikacijos žmonių žingsnis? Sukurti vartotoją „TIKRA_DGrybauskaite” ir paskelbti tai visam pasauliui. Garantuotas 100 paminėjimų žiniasklaidoje ir 1000 sekėjų per 1 savaitę.

Nes juk „pops’iniai” sprendimai valdo?


Galite sekti šio įrašo komentarus per RSS.

3 komentarai

  1. Deividas - 2009 05 26, 22:25

    Net aš iki Twiterio nueičiau ir užsisubskraibyčiau…. :)

  2. Anonimas - 2009 06 4, 17:22

    […] dienra

  3. Evaldas - 2009 06 4, 18:25

    iš karto buvo aišku, kad tai feikas. kad pradėjo mano twitterį followinti, pasižiūrėjau – following >600, followers – apie 5. dabar santykis truputėlį kitoks, bet tai kas. čia tik visai durnas galėtų pagalvoti, kad išrinktoji prezidentė daugiau nieko neveikia, tik visų iš eilės twitterį skaito.

Leave a reply