„Ozo” prekybos centre bus kino teatras

   
     

Atrodo, kad viena iš mano spalį išsakytų prognozių pusiau išsipildė – „Ozo” prekybos centre Vilniuje įsikurs kino teatras. Tai galima sužinoti projekto vystytojo, Vokietijos kompanijos „ECE Project Management” interneto tinklalapyje.

“Ozo” vizualizacija

Pasilieku prie prognozės, jog greičiausiai kino teatro operatoriumi turėtų tapti „Cinamon”. Prekybos centrą planuojama atidaryti 2009 m. pavasarį (įvertinus visada būnantį vėlavimą greičiau šio projekto galima laukti 2009 m. rudens sezonui), todėl pranešimai apie planuojamus operatorius jau turėtų pradėti sklisti artimiausiu metu.

Pasirodžiusiose naujienose apie bendrovės „Akropolis” vystomą projektą buvusios „Velgos” gamyklos teritorijoje, taip pat patvirtinama, jog „Akropolyje 2” (nors turbūt vadinsis ne taip) įsikurs kino teatras. Tiesa, turbūt tai atsitiks dar negreitai – visą projektą ketinama baigti iki 2015-ųjų, kol kas neaišku, kuriame etape bus įgyvendintas naujo prekybos centro projektas.

Beje, kas yra įdomu, jog prie dabar veikiančių dviejų komercinių kino centrų du planuojami geografine prasme yra labai arti – „Ozas” yra visai šalia „Akropolio”, o „Akropolis 2” – netoli nuo „Coca Cola Plaza”.


Galite sekti šio įrašo komentarus per RSS.

5 komentarai

  1. Blogorama #314 : nežinau.lt - 2008 01 19, 20:50

    […] Simonas rašo, kad nauji kino teatrai labai apdairiai bus statomi visai šalia dabar esančių. Šeškinėje ir Savanorių prospekte. Nuostabu. • Futbolo analitikas žada atiduoti originalią […]

  2. Andrius - 2008 01 19, 23:59

    Klp. tai akropolis monopoli paeme. Gaila senos zemaitijos, kuri buvo zymiai geresne, visai ne salia akropolio, su vibruojanciom kedem. Bet turbut sumokejo jiems uz uzdaryma

  3. simonas - 2008 01 20, 10:35

    „Žemaitijai” už uždarymą tai tikrai nemokėjo – dar prieš „Cinamon” atidarymą „Akropolyje” tas kino teatras merdėjo. Išties, kiek keistai klaipėdiečiai nemėgsta kino – „Cinamon” Klaipėdoje, nors yra vienintelis kino teatras, nesiseka taip gerai, kaip galėtų. Dėl to, matyt, ir „Forum Cinemas” aktyviai į Klaipėdą nelenda.

  4. […] dalies buvau teisus, iš dalies klydau rašydamas sausio 18 dieną – “Ozo” prekybos centre bus kino teatras, bet jo operatorius bus ne […]

  5. Anonimas - 2010 01 30, 09:11

    kokskino filmas bus rodomas 2010.01.30.diena

Leave a reply