„Apple” logotipe trūksta „Omni Connect”

   
     

Pastarąsias kelias savaites nuolat tenka matyti „Omnitel” pasiūlymo reklamą „MacBook + OmniConnect + iPod Nano” (man baisu pagalvoti, kiek „Omnitel” šį pusmetį išleidžia „medijai”, nes jie visur ir nuolat).

Nuolat iškyla abejonė – ar „Apple” brandbook’as yra toks demokratiškas, ar „Omnitel” (matyt su „Apple” atstovų „ECS Baltic” palaiminimu – bet jie tik pardavimo atstovai, o ne visos kompanijos) leido sau improvizuoti ir atvirai pasityčioti iš milijardų vertės prekės ženklo?

“Apple” trūksta “Omni Connect”

Kažin, ar kas nors iš „Apple” žino, jog devintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje sukurtam logotipui būtent ir trūksta „omni connect interneto”? Kad ta prakasta obuolio dalis simbolizuoja interneto trūkumą?

Statyčiau, jog šį kartą gali būti variantas „darykim, kaip mums patogu, Apple per toli, kad sužinotų.

Juolab, tai nebūtų pirmas toks atvejis Lietuvoje, kai pasauliniu mastu šventi dalykai tyčia ar netyčia niekinami. Pvz., ar kada nors koks nors „Martini” atstovas matė skydą Kalvarijų g. šalia ex. „Technocentro”, kuriame šalia formulės nutapytas „Martini” logotipas? Spėju, tas skydas buvo pakabintas kokiais 1992-aisiais (gaila, dabar neturiu iliustracijos – jeigu kas turite galimybe, nufotografuokite).


Galite sekti šio įrašo komentarus per RSS.

5 komentarai

  1. Blogorama #236 : nežinau.lt - 2007 10 29, 22:22

    […] ne aš vienas atkreipiau dėmesį į, švelniai tariant, liberalų Omnitel elgesį su Appl…. Kokie mes vis dar vaikai! Net nežinau, ar Apple supyktų, ar nusijuoktų, kad kažkokia firma […]

  2. + simonas - 2007 10 30, 13:14

    Na tikrai, sakyčiau, negražu taip. Bet man kitas klausimas kilo: kaip jie į MacBooką įkiš tą omniconect modemuką! Jame gi nėra PCMCIA sloto. Bluetooth ir mobilka?

  3. simonas - 2007 10 30, 13:48

    „MacBook’ui” (ir kitiems kompams, kurie neturi PCMCIA) pagamino USB modemus – ikishi modema i USB ir veikia. Tenka dabar isbandyti.

  4. Artas Bartas - 2007 10 30, 14:22

    Jo, tokia laisva improvizacija Apple brando tema gali labai stipriai atsirugti Omniteliui.

    Bet problema, kad tos reklamos niekur inete nerandu, gal kas linka zino?

  5. pman - 2007 11 18, 18:28

    Pirmiausia ESC Baltic nera Apple Inc. atstovai. Lietuvai.

    Antra yra toks isradimas ExpressCard, jau kuris laikas naudojamas nesiojamuosiuose kompiuteriuose. O MacBook, ne Pro serijoje, naudojami USB modemai.

    Trecia, graziai ziurisi ta reklma, ar taip galima – turbut ne :)

Leave a reply